Who dated Anouk (singer)?

Dominique Schemmekes dated Anouk (singer) from ? to ?

Robert Coenen dated Anouk (singer) from ? to ?

Satindra Kalpoe dated Anouk (singer) from ? to ?

Anouk (singer)

Anouk (singer)

Anouk Teeuwe (Dutch pronunciation: [aːˈnuk ˈteːuʋə]; born 8 April 1975), professionally known by the mononym Anouk, is a Dutch singer-songwriter. After her breakthrough in 1997 with the single "Nobody's Wife", she had numerous hit singles in the Dutch and Belgian charts, such as "R U Kiddin' Me", "Michel", "Girl", "Lost", "Modern World", "Three Days in a Row", and "Woman".

Anouk has released eleven studio albums to date, the most recent one being Fake It Till We Die, released on 21 October 2016. She represented the Netherlands at the Eurovision Song Contest 2013 in Malmö, Sweden, with the song "Birds". Her song made it to the final – the first since 2004 for the Netherlands; and finished 9th with 114 points.

 Read more...
 

Dominique Schemmekes

Description to be added soon.
 
 

Anouk (singer)

Anouk (singer)
 

Robert Coenen

Description to be added soon.
 
 

Anouk (singer)

Anouk (singer)
 

Satindra Kalpoe

Satindra Kalpoe

Description in English not found. We only have a description in Dutch:

Satindra Kalpoe (Paramaribo, Suriname) is een Surinaams-Nederlandse drummer.

In 1990 verhuisde de jonge drummer naar Rotterdam en begon hij aan een studie aan het Haagse conservatorium. Hij zette zijn opleiding in 1991 voort in Rotterdam, waar hij in 1993 afstudeerde aan de Hogeschool voor Muziek en Dans (HMD). Gedurende zijn studie speelde Kalpoe op vele jamsessies. Naast zijn studie volgde hij verschillende workshops, waaronder de lessen van de Amsterdamse jazzsaxofonist Herman de Wit, waar zijn liefde voor jazz verder werd aangewakkerd. In 1993 studeerde hij af en werd hij drummer van de band el Fluvíá (Derk Groen) en in verschillende andere bands.

Kalpoe werd vooral bekend als drummer in de begeleidingsband van de zangeres Anouk. Samen met Anouk en haar vaste tekstschrijver Bart van Veen schreef hij de hit Nobody's Wife en vanaf 1997 speelde hij in de band van Anouk, met wie hij verschillende albums opnam. Met deze band reisde hij ook naar de Verenigde Staten. In 2001 werd de samenstelling van Anouks begeleidingsband veranderd en verliet ook Kalpoe de band.

Vanaf 2000 speelde Kalpoe in de band van de Amerikaanse rockzanger Keith Caputo, met wie hij op het Roskilde Festival in Denemarken stond. Na zijn vertrek speelde Kalpoe in Tasha's World, een band van zangeres Natascha Slagtand, met wie hij op festivals als het Drum Rhythm Festival stond. Vanaf 2003 speelde Kalpoe in de band Relax. Met deze band reisde hij diverse keren naar Zuid-Afrika en stond hij op grote festivals als het Sziget-festival, Pinkpop en het North Sea Jazz Festival.

In 2009 nam Kalpoe met instrumentale hardcore jazz deel aan het North Sea Jazz Festival samen met jazzsaxofonist Yuri Honing, FLORiS (van oorsprong houseproducer) en onder anderen Janne Schra, David Pino en Sarah Bettens. Bovendien speelde hij de afgelopen jaren met namen als Hein van de Geijn, Hans Dulfer, Eric Vloeimans, Rose (NSJ) en de Belgische zangeres Sarah Decoster. Daarnaast speelde Kalpoe in de band van de Amerikaanse Princegitarist Miko Weaver (The Revolution) en de band van Boris Titulaer, waarmee hij in de Viper Room (VS) stond.

Sinds 2009 is Kalpoe een vaste sessieleider bij Jam de la Crème, de grootste jamsessie van Nederland gestart op het strand van Scheveningen. Het concept staat op veel bekende festivals, zoals de Haagse Museumnacht, The Hague Jazz, Crossing Border, het Life I Live Festival, ElbJazz in Hamburg, het Oerol Festival en het Sziget-festival, en gastoptredens vonden plaats als Jam de la Créme meets Kyteman's Kytopia.

Naast zijn werk als drummer en percussionist, schrijft en produceert Kalpoe ook voor verschillende artiesten.